pexels-photomix-company-867349
AST Fructe Și Legume

AST Fructe și legume

Alege calitatea și prospețimea de la liderii pieței!

Suntem o firmă dedicată oferirii celor mai proaspete și calitative fructe și legume de pe piață. De-a lungul anilor, ne-am construit o reputație solidă și suntem mândri să fim recunoscuți ca lideri în industria noastră.

Calitatea este prioritatea noastră principală. Lucrăm strâns cu producătorii locali și internaționali de încredere pentru a ne asigura că oferim produse proaspete și de înaltă calitate în fiecare zi. Selectăm atent fiecare fruct și legumă pentru a vă aduce cele mai gustoase și hrănitoare produse pe masa dumneavoastră.

0 T+
Fructe Vândute
0 +
Clienți Fericiți
0 +
Locații

AST Fructe și legume

Distribuție de calitate superioară!

Echipa noastră pasionată și bine pregătită este întotdeauna gata să vă ofere asistență și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să faceți alegeri informate. Ne străduim să fim mai mult decât un simplu furnizor - suntem partenerii dumneavoastră în călătoria către un stil de viață sănătos și echilibrat.

Fie că sunteți un restaurant, o cafenea, un hotel sau un consumator casnic, vă asigurăm că fructele și legumele noastre vă vor satisface cele mai înalte standarde. Livrăm rapid și în siguranță, asigurându-ne că produsele noastre ajung proaspete și intacte la destinație. dumneavoastră.

pexels-olga-1153655
AST Fructe Si Legume

AST Fructe și Legume

Contact:

Obligatoriu*

  Locații

  Calea Feldioarei Nr.58, Brasov, Romania
  Cluj, Dezmir, Centrul Agrotransilvania
  Targu Mures, Strada Libertatii, Nr. 120A
  Brasov, Calea Feldioarei, nr. 66

  Telefon

  Brasov: 0758 147 147
  Cluj: 0744 519 519
  Târgu Mureș: 0752 037 839
  Brașov: 0752 766 766

  Email

  office@adamarfruits.ro
  contact@astfruits.ro
  gruptsa@astfruits.ro
  office@wendyfruits.ro

  Black White Simple Monochrome Initial Name Logo

  Misiunea Noastră

  La AST Fructe si Legume, misiunea noastră este să oferim clienților noștri fructe și legume proaspete, gustoase și sănătoase, cultivate cu grijă și respect pentru mediul înconjurător. Ne străduim să fim un partener de încredere pentru consumatori, asigurându-ne că fiecare produs pe care îl furnizăm este de cea mai înaltă calitate și oferă beneficii nutriționale semnificative.

  Calitatea este în centrul valorilor noastre. Ne străduim să oferim produse de calitate superioară, astfel încât clienții noștri să se bucure de gustul autentic și sănătatea pe care o oferă fructele și legumele noastre. Suntem dedicați sustenabilității și protejării mediului înconjurător, utilizând practici agricole responsabile și tehnologii inovatoare pentru a minimiza impactul asupra ecosistemului.

  Calitatea este esențială pentru noi. Fiecare fruct și legumă cultivată la AST Fructe si Legume este supusă unui proces riguros de selecție și control al calității. Colaborăm cu experți în domeniu și utilizăm cele mai bune practici agricole pentru a asigura că fiecare produs care ajunge în mâinile clienților noștri este proaspăt, gustos și sănătos.

  Suntem mândri să avem o relație strânsă cu clienții noștri. Ascultăm cu atenție feedback-ul și nevoile lor, asigurându-ne că suntem mereu în pas cu cerințele pieței. Fiecare comandă este tratată cu grijă și profesionalism, iar satisfacția clienților noștri este întotdeauna pe primul loc.

  La AST Fructe si Legume, oferim o gamă variată de produse, de la fructe proaspete și crocante, cum ar fi mere, pere și citrice, la legume nutritive, cum ar fi roșii, castraveți și ardei. Colaborăm cu ferme și producători locali pentru a ne asigura că produsele noastre sunt mereu de cea mai înaltă calitate și că întregul lanț de aprovizionare este transparent și sustenabil.

  Calitatea și angajamentul nostru față de sustenabilitate ne-au adus recunoașterea pe piață. Suntem mândri să fim certificați în conformitate cu standardele de calitate și sustenabilitate, asigurându-ne că produsele noastre sunt sigure și respectă cele mai înalte standarde.

  La AST Fructe si Legume, ne dedicăm în întregime misiunii de a oferi produse proaspete, sănătoase și de calitate superioară consumatorilor noștri. Ne străduim să fim lideri în industrie, urmând cele mai bune practici agricole și promovând sustenabilitatea. Valorile noastre, angajamentul față de calitate și relația strânsă cu clienții noștri ne diferențiază și ne ajută să construim un viitor mai bun pentru agricultură și comunitatea noastră. Încheiem cu mulțumirile noastre către clienții noștri loiali și promisiunea că vom continua să oferim produse excelente și servicii de cea mai inaltă calitate.

  Ne Găsiți Pe Facebook, Instagram Și YouTube!